Rouwarrangementen

Uw emotie in bloemen

Iedereen krijgt in zijn leven te maken met het afscheid nemen van dierbaren. Juist in deze situaties is het belangrijk uw emoties zo persoonlijk mogelijk te vertalen naar de bijbehorende bloemen. Wij bespreken dan ook uitgebreid wat de mogelijkheden zijn en passen het arrangement zo veel mogelijk aan uw eigen wensen en natuurlijk de persoonlijke voorkeur van de overledene.

Heel persoonlijke ideeën kunnen wij voor u vertalen naar bloemen. Zo maakten wij bijvoorbeeld voor iemand waarvan de laatste woorden waren "Ik ga op reis" een koffer van bloemen, om deze woorden nogmaals kracht bij te zetten.

Voor zakelijke relaties zijn dit soort voorbeelden natuurlijk minder van toepassing, maar ook hierbij kunnen we voor u rekening houden met kleuren van bijvoorbeeld een huisstijl, of juist een heel neutraal arrangement.

Tevens kunnen wij uw arrangement voorzien van een kaart met tekst of een bedrukt lint. Omdat wij onze linten drukken in eigen beheer kunnen we ook hierop uw persoonlijke boodschap zetten. U bent dus niet gebonden aan standaard teksten.

Ook passen wij de kleur van het lint aan bij het arrangement. De tekst op het lint drukken wij in een mooi bescheiden goudfolie.

Naast een arrangement bij de uitvaart kunt u ook bloemen sturen aan de nabestaanden, zogeheten "sympathy bloemen". Hiermee kunt u uw steun aan hen benadrukken om het verdriet misschien iets te verzachten. Sympathy bloemen worden doorgaans daags na de uitvaart bezorgt aan het privé adres van de nabestaanden.