Bedrijfsbloemwerk

De Bloemerij als business partner.

De Bloemerij heeft zich steeds meer gespecialiseerd als business-partner. Bloemen en planten zijn een verrijking van uw werkomgeving, mensen voelen zich prettiger in een omgeving met natuurlijke groenvoorziening en vrolijke bloemen om zich heen. Wij kunnen u hierin adviseren en desgewenst uw werkplek inrichten met groenmeubels welke passen binnen uw huisstijl en uw interieur.Onze kracht ligt met name in bloem-arrangementen, maar we kunnen ook de offerte verzorgen voor uw groenbeplanting. Om het beste advies te kunnen geven overleggen hiervoor altijd met specialisten op dit gebied.

Voor uw bloemenabonnement nemen wij alle verzorging voor u uit handen. Wekelijks verzorgen wij voor u een verse levering compleet in bijpassende vaas of ondergrond. Hierdoor heeft u steeds wisselende creaties staan en zijn de bloemen altijd op een juiste manier verzorgd. Met de nieuwe levering nemen wij de vorige levering mee retour, compleet met de oude bloemen. U heeft dus geen omkijken naar de bloemen, u kunt enkel iedere week opnieuw genieten van een nieuwe creatie. Om er voor te zorgen dat de bloemen passen in uw omgeving komen wij altijd eerst kijken naar de locaties waar de bloemen gewenst zijn en stemmen de arrangementen daar op af. Mail ons voor een afspraak en we komen graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden bij u persoonlijk te bespreken.

Bloemen zijn niet alleen een verrijking van de werkplek, maar kunnen ook de band met uw medewerkers en uw klanten versterken. Een vrolijk boeket om een zieke medewerker op te fleuren, of juist een excuus boeket bij een misverstand met uw klant zal de oplossing makkelijker maken. Met onze eigen bezorgservice verzorgen wij zelf uw bloemengroet in de regio gooi en omstreken. Met onze Fleuropservice kunnen wij ook landelijk en zelfs wereldwijd voor uw bloemengroet zorgen voor relatief lage kosten.